Stäng

Arbeta hos oss på Devisum!

Karriär

Verksamhetskonsult – Pyramidkonsult

Devisum Affärssystem har stark medgång på marknaden både med våra produkter och tjänster som efterfrågas i allt högre grad och orderingången växer konstant. Vi erbjuder nu ett intressant, varierande och utvecklande jobb i ett företag i expansion.

Vi söker en erfaren, driven och engagerad verksamhetskonsult. Du arbetar idag med affärssystem, antingen som konsult eller som ”superanvändare” eller systemansvarig i Pyramid. Vi vill att du brinner för att effektivisera administrativa rutiner och kan ge våra kunder idéer och insikt i hur verksamheten kan rationaliseras med affärssystemet. Du har akademisk utbildning och är förtrolig med hur företags rutiners hänger ihop. Du skall vara pedagogisk och lyhörd och ha lätt att möta människor i olika funktioner och med olika positioner. Arbetet innefattar att driva implementeringsprojekt samt att underhålla, utveckla och utbilda våra kunder med affärssystemet Pyramid som utgångspunkt.

Vi driver våra kundprojekt i team. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra erfarna konsulter i vissa fall som projektledare och i andra fall som teamdeltagare.
Till rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter, ett varierande och intressant arbete i en arbetsmiljö som präglas av frihet under ansvar och ett stort mått av samarbete och teamkänsla.

Har du tidigare erfarenhet av Pyramid är det givetvis av högsta intresse.
Krav – B-körkort samt mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Urval kommer ske löpande och tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Devisum Affärssystem startade som företag 1993.
Vi arbetar som återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio som är ett av de marknadsledande systemen på marknaden. Pyramid används av över 7.000 kunder och Devisum är en av de ledande återförsäljarna. Vårt huvudsakliga marknadsområde är Mälardalen med omnejd. Vi finns med kontor i Västerås och Uppsala.

Trainee – Pyramidkonsult

Är du en ung, hungrig och social ekonom som jobbat några år med administration och brinner för att lära dig nya saker är du välkommen med din ansökan.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Fyll i formuläret nedan för att mejla oss din ansökan och CV.

Ansökan

Välj typ av tjänst

 Trainee Verksamhetskonsult

* Kontaktperson

* Telefon/Mobil

* Epost-adress

* Meddelande

* Bifoga ditt CV


« Tillbaka