Stäng

”…Pyramid var ett bra
och prisvärt alternativ.”

Claudia Da Re Åbro, Administratör.

Edvin Anderssons Rör

Claudia Da Re Åbro på Edvin Anderssons Rör Ab berättar…

Vi införde Pyramid 2005 eftersom att systemet hade alla de funktioner vi behövde! 

Då du som användare inte behöver nyttja de delar av systemet du inte använder tyckte vi Pyramid var ett bra och prisvärt alternativ. Vi fokuserade på att köpa ett system med funktion för bokföring, order, butik, lager och prishantering. När vi införde Pyramid blev allt mycket lätthanterligt och just bokföringen tycker jag som administratör blev tydlig och med ett bra flöde!Personal på Edvin Anderssons Rör Ab.

 

Företagsbeskrivning

Edvin Anderssons Rör´s företagshistoria
I mitten på 1930-talet började byggnationen att skjuta fart i Hallstahammar. Någon VVS-firma fanns inte på orten och följdaktligen insåg rörmontören Edvin Andersson att tiden var mogen att starta eget. År 1936 blev startåret för Edvin Anderssons Rör.

Värdegrund
Vårt företag står för ett gediget hantverkskunnande med bra bemötande och service, för nöjda återkommande och rekommenderande kunder. Vi är kundernas första val, vi håller vad vi lovar och levererar med kvalité för kundens trygghet. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensutveckling för att vara konkurrenskraftiga. Vi arbetar med målstyrning för att nå bra resultat och utveckling i vår verksamhet. Vårt företag har bra marknadsföring och vi är lätta att nå.En ”Edvin Anderssons Rör  Ab”-bil.

« Tillbaka