Stäng

Vårt arbete består av…

”…att ge dig som kund bästa möjliga
lösning i
din verksamhet, samt hjälpa
till att effektivisera
de rutiner systemet
används till.”

Om oss

Devisum Affärssystem startade som företag 1993

Inom organisationen har vi en gedigen erfarenhet av marknadsledande system som Pyramid Business Studio, Kontek Lön, Micromore, Navision och Scala. Idag säljer vi de system som vi anser är anpassade efter dagens behov, Pyramid Business Studio och Kontek Lön. Pyramid Business Studio är ett komplett affärssystem som används av över 6.000 kunder, där Devisum ansvarar för över 300 installationer. Vi är en av de ledande återförsäljarna av affärssystemet Pyramid Business Studio och vi har god erfarenhet av implementering av affärssystem. Detta borgar för kontinuitet och trygghet för dig som kund under många år framöver.

I dag är vi nio personer som arbetar på Devisum

Vi är ett företag med en platt organisation där alla är lika delaktiga och kan påverka sin situation. Arbetet är utvecklande, stimulerande och självständigt. Vårt huvudsakliga marknadsområde är Mälardalen med omnejd. Vi finns med kontor i Västerås och Uppsala,

Vår kund är i huvudsak privata företag

Företag som ställer höga krav på funktionalitet och flexibilitet i såväl det system vi levererar som på de tjänster vi erbjuder. Vårt arbete består av att ge dig som kund bästa möjliga lösning i din verksamhet, samt hjälpa till att effektivisera de rutiner systemet används till. Vi har lång erfarenhet av implementering av system till handels-, tillverkande-, service-, konsult- och entreprenadföretag och erbjuder hela bredden inom affärssystem. Vi hjälper dig med analysering, installation, utbildning och support.

 

 


« Tillbaka