Vårt arbete består av

”att ge dig som kund
bästa möjliga lösning i din verksamhet,
samt hjälpa till att

effektivisera de rutiner systemet används till

Vi startade som företag 1993

På Devisum har vi gedigen erfarenhet av Pyramid Business Studio – ett av de marknadsledande systemen på svensk marknad idag. Pyramid Business Studio är ett komplett affärssystem som används av över 7 000 kunder, där Devisum ansvarar för över 300 installationer. Vi är en av de ledande återförsäljarna av affärssystemet och har god erfarenhet av dess implementering. Detta borgar för kontinuitet och trygghet för dig som kund under många år framöver. 

Vi är ett företag med en platt organisation där alla är lika delaktiga och kan påverka sin situation. Arbetet är utvecklande, stimulerande och självständigt. Vårt huvudsakliga marknadsområde är Mälardalen med omnejd. Vi är elva personer som arbetar på Devisum och vi finns med kontor i Västerås och Uppsala.

Vår kund är i huvudsak privata företag

Företag som ställer höga krav på funktionalitet och flexibilitet i såväl det system vi levererar som på de tjänster vi erbjuder. Vårt arbete består av att ge dig som kund bästa möjliga lösning i din verksamhet, samt hjälpa till att effektivisera de rutiner systemet används till. Vi har lång erfarenhet av implementering av system till handels-, tillverkande-, service-, konsult- och entreprenadföretag och erbjuder hela bredden inom affärssystem. Vi hjälper dig med analys, installation, utbildning och support. Läs mer om våra tjänster.