Fredrik Hudson på Spraycan berättar…

När jag och min kollega startade företaget hade jag sedan tidigare erfarenhet av Pyramid. Jag visste att Pyramid skulle passa oss…

…eftersom vi startade som ett ganska litet företag för att sedan vilja expandera, vilket vi gör idag! 

Pyramid kan vi modifiera och bygga ut, allt eftersom vi växer, till det system vi önskar. Vi tycker Pyramid passar oss bra just vad gäller våra inköp och inleveranser till lagret. Vi har en bra översikt av vårt lager i systemet och kan lätt hantera det.

Jag har via modulen Design Studion skapat en del mallar för prislistor med bilder och anpassat den del där vi ser våra kunder. Jag är väldigt intresserad och tycker om att det finns en möjlighet för mig att anpassa systemet själv. Vi har även modulen för Prisinläsning, den är fantastiskt! Tänk om vi hade behövt läsa in 5000 artiklar manuellt! Idag spar vi tid då vi kan föra in alla artiklar i systemet via Excel – det är klockrent! Vi har tankar på att i framtiden även nyttja Pyramids webbshop för Spraycan.se. Då blir vår shop helintegrerad med vårt affärssystem.

Företagsbeskrivning

Spraycan Sweden AB är ett ungt bolag, men vi som driver företaget har tillsammans mer än 30 års erfarenhet av färgförsäljning och god färgteknisk kunskap. Vi blandar bättringsfärg till bilar i orginalkulör och är specialister på sprayfärg. Vår affärsidé är att vara en totalleverantör av sprayprodukter och erbjuda helhetslösningar till de partners som vill handla spray, eller själva fylla sprayburkar.

Vi är distributör för Motip-Duplis kvalitétsprodukter. Motip-Dupli är Europas största aerosolproducent. Vi finns i Västerås men besöker kunder i hela Sverige. Vår vision är att vara den bästa och mest kompletta leverantören av sprayfärg i Sverige.

Vi är aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal. Vi vill vara nära våra kunder och kommer gärna på besök och diskuterar förutsättningslöst hur vi kan hjälpa till och tillsammans utveckla er försäljning eller kostnadsoptimera er förbrukning av sprayprodukter.


Kortfakta:

Branschtillhörighet:

Butiks-affärskedjor

Tillverkande företag

Region:

Öster

Webbshop finns

Webbsida:

www.spraycan.se

Antal anställda:

2 st

Startår:

2016