Stäng

Arbeta hos oss på Devisum!

Karriär

Kontors- och marknadskoordinator – Deltid

Vi söker en kontors- och marknadskoordinator som brinner för service. Du kommer att ha en viktig roll på kontoret som vår spindel i nätet med många viktiga arbetsuppgifter som ansvar. Du kommer växelvis att jobba med marknadsfrågor, marknadsföring, kundinformation, administration, kontorsservice samt assistera ledning och konsulter. Det är därför viktigt att du är prestigelös och kan hugga in där det behövs. Vid kundbesök, utbildningar eller andra event kommer du att vara vårt första ansikte utåt. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att möta människor och att det är naturligt för dig att ge god service i alla lägen.
För dig som han ambitioner finns möjlighet att växa och blomma ut i rollen som affärssystemkonsult.
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med ekonomi i affärssystem är därför en merit men inget krav.

Läs mer om tjänsten

Affärssystemkonsult – Pyramid

Devisum Affärssystem erbjuder här ett intressant, varierande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag i tydlig expansion.
Vi har stark medgång och marknaden efterfrågar våra produkter och tjänster i allt högre grad. Orderingången växer och tillströmningen av uppdrag ökar konstant, så vi söker nu ytterligare medarbetare för att stärka vårt team.

Läs mer om tjänsten

Affärssystemkonsult – Trainee

Devisum Affärssystem erbjuder här en traineetjänst med stora utvecklingsmöjligheter i ett företag i tydlig expansion. Vi har stark medgång och marknaden efterfrågar våra produkter och tjänster i allt högre grad. Orderingången växer och tillströmningen av uppdrag ökar konstant. Nu söker vi en ung och hungrig person som vill utvecklas i vårt trainee-program.
Vårt mål är att du skall blomma ut till en av våra affärssystemkonsulter inom 8-10 månader.

Läs mer på om tjänsten

 

 

Fyll i formuläret nedan för att mejla oss din ansökan och CV.

Ansökan

Välj typ av tjänst

 Trainee Verksamhetskonsult Koordinator

* Kontaktperson

* Telefon/Mobil

* Epost-adress

* Meddelande

* Bifoga ditt CV

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter. Integritetspolicy

« Tillbaka