Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba på Devisum Affärssystem?
Nedan ser du om det finns några lediga tjänster
hos oss just nu och hur vår rekryteringsprocess ser ut.

Varmt välkommen med din ansökan.

Att jobba hos oss

För att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare är det viktigt att vi trivs på arbetsplatsen. På Devisum arbetar vi för att alla ska vara delaktiga och vår mission är att alla medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Vi vill vara en hållbar och hälsofrämjande arbetsplats där våra medarbetare ska känna tillit. Vi uppmuntrar till goda vanor och skapar bra förutsättningar för god prestation och arbetsglädje, samt tror på en bra balans mellan arbete och fritid.

På Devisum får du

  • Introduktion – vi tror att grunden för en bra start på ett nytt jobb är en god introduktion.
  • Mentor – vi erbjuder dig som ny medarbetare en mentor som du kan luta dig lite extra mot i början av ditt nya jobb.
  • Friskvård – vi erbjuder våra medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och gemensamma friskvårdsaktiviteter.
  • Tjänstepension
  • Intern och extern utbildning
  • Terminalglasögon
  • På kontoret finns alltid frukt, kaffe/thé, mjölk och enklare frukost.

Lediga tjänster

Verksamhetskonsult – Pyramid Business Studio

Devisum Affärssystem erbjuder ett intressant, varierande och inspirerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag i tydlig expansion.

Vi söker en affärssystemkonsult som redan idag arbetar med affärssystem, antingen som konsult, som ”superanvändare” eller som systemansvarig på det företag du arbetar idag.

Läs mer här

Vår rekryteringsprocess

När en annons för en ledig tjänst har publicerats börjar rekryteringsprocessen. När du skickat in din ansökan för tjänsten får du en bekräftelse på att vi tagit emot den. Är du en av de vi kallar till intervju kommer vi att ringa dig för att boka en tid för intervjun. Alla som sökt jobb hos oss får en återkoppling efter avslutad rekrytering, hur lång tid det tar innan återkoppling beror mycket på när vi är klara med alla intervjuer. Är du en av de som blivit kallad till intervju, kommer vi att återkoppla till dig oavsett om du blir erbjuden en anställning hos oss eller inte.

GDPR – om du söker jobb hos oss

Alla ansökningshandlingar behandlas, lagras och gallras enligt GDPR. Vänligen kontakta oss på info@devisum.se om du har frågor.