Per Jaresved på Kungshusen Medicinska berättar…

”Pyramid är ett flexibelt system som vi, tillsammans med Devisum, har skräddarsytt för att passa vår ibland komplexa verksamhet.

Pyramid är ett av våra viktigaste verktyg och vi använder det för bland annat order, lagerhantering, CRM samt serienummerhantering .
Vi uppdaterar systemet kontinuerligt och hittar hela tiden nya användningsområden och förbättrande åtgärder som underlättar för oss.

Eftersom spårbarhet är en viktig del i vår verksamhet har vi moduler för lagerplatser/batchnummer samt serienummer vilket fungerar fantastiskt bra. För våra försäljare är phone edition ett bra verktyg för att på plats hos kund snabbt kolla priser samt uppdatera kontaktinformation.

Företagsbeskrivning

Kungshusen Medicinska är ett familjeägt företag med sitt säte i Mariefred. Företaget har varit verksamt sedan 1977 med försäljning och service inom Medicinsk teknik och är idag ett av landets största privata företag inom medicinsk teknik.
Våra leverantörer kommer från ett antal länder runt om i världen t.ex. USA, Tyskland, Frankrike och Japan.
Företaget är sedan ett par år inne i en expansiv fas, idag med 17 anställda där 8 personer arbetar med försäljning ute hos våra kunder.