Anki Åkeborg på Västmanlandsmusiken berättar…

Västmanlandsmusiken har varit partner med Devisum sedan 90-talet och valde att gå över till Pyramid Business Studio 2001.

Vi har aldrig ångrat valet av Pyramid då det passar vår verksamhet bra och vi har kunnat växa tillsammans med affärssystemet. Användarvänligheten i Pyramid är bra och möjligheterna är stora. Vi har kunnat öka antalet användare genom åren och utöka systemet med nya moduler när nya behov har dykt upp.

Vi gick precis upp till Pyramid 4 och det är ett lyft med det nya gränssnittet fast fortfarande samma funktionalitet med ännu större möjligheter till individuella anpassningar. Pyramid 4 har även underlättat våra rutiner genom webb-klienterna då många av oss på Västmanlandsmusiken jobbar på distans.


Företagsbeskrivning

Västmanlandsmusiken jobbar för att du, oavsett hur gammal du är eller var du bor, ska ha tillgång till ett rikt kulturliv. Västmanlandsmusiken bidrar till att närmare 800 evenemang kan genomföras varje år i länet.

Vi har till uppgift att förse Västerås Konserthus med närmare 200 evenemang per år, varav en del av dessa är vår egen orkester Västerås Sinfoniettas konserter.


Kortfakta:

Branschtillhörighet:

Service- och underhållssektorn

Region:

Västmanland

Webbsida:

www.vastmanlandsmusiken.com