Stäng

Automatik mellan order, lager och
inköp = effektiv logistik

Allt från lagerleverans från flera lager till
direktleverans från leverantör till kund.

Order Lager Inköp


Orderhantering för dina behov

Har du behov av ett heltäckande orderflöde som både ska vara funktionsrikt men samtidigt kunna erbjuda enkla flöden? Då är Pyramids basmodul Order/Lager/Inköp* helt rätt för dig.

Det är enkelt att lägga en order i Pyramid utan att för den skull göra avkall på funktionaliteten. Naturligtvis har Pyramid ett flexibelt pris- och rabattsystem som ser till att dina kunder alltid får rätt pris. Redan vid orderläggningen kan du snabbt ge dina kunder besked om leveranstid. Detta i kombination med en effektiv logistik ger många möjligheter. Allt efter dina behov!

Låt Pyramid sköta logistiken

Med behovsanalysen ser du till att kunden alltid får rätt leverans i rätt tid. Enkla eller mer avancerade logistikfunktioner? Du bestämmer! Pyramid behåller alltid det enkla orderflödet.


Bygg på med moduler för handdatorstyrd inventering och in- och utleverans. Om ni har behov av individmärkning, lagerplatser och flera fysiska lager kan vi erbjuda även detta.

*Modulen OLI (Order-Lager-Inköp) räknas in som en av basmodulerna eftersom den innehåller grundfunktionalitet och tillämpas genom större delen av affärssystemet.

 

Läs mer och se produktblad här

 


« Tillbaka