Lediga tjänster

Trainee Programmerare / Systemkonsult

Devisum Affärssystem erbjuder här ett intressant, varierande och inspirerande traineetjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag i tydlig expansion. Vi har stark medgång och marknaden efterfrågar våra produkter och tjänster i allt högre grad. Orderingången växer och tillströmningen av uppdrag ökar konstant.

Vi söker nu en ung och hungrig person som vill utvecklas i vårt trainee-program. Vårt mål är att du skall blomma ut till en av våra affärssystemkonsulter inom 8-10 månader.

Devisum är en lyhörd och familjär organisation som månar om dig som individ. Vi har en tydlig affärsidé om att sälja och arbeta med affärssystem. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och värdesätter balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att du som individ ska utvecklas i din yrkesroll och erbjuder kontinuerligt såväl intern- som extern utbildning. Vår mission är att alla medarbetare skall trivas och utvecklas med oss.

Devisum baserar alla lösningar på affärssystemet Pyramid Business Studio. Pyramid är ett av de marknadsledande affärssystemen på den svenska marknaden. Det används idag av över 6 000 kunder och Devisum är en av de ledande återförsäljarna i Sverige. Har du erfarenhet av Pyramid är det förstås en fördel men absolut inget krav. Vårt huvudsakliga marknadsområde är Mälardalen men vissa kunder finns över hela Sverige. Vi finns med kontor i Västerås och Uppsala.

Välkommen till oss!

Du är den vi söker!

Vi söker dig som gärna har någon form av ekonomisk utbildning eller som på annat sätt kommit i kontakt med hur företag arbetar med affärssystem. Det är viktigt att du har dokumenterad kunskap i programdesign och behärskar programmering.
Vi ser gärna att du är ”nörd” inom dataområdet och/eller åtminstone har allmänna färdigheter gällande datatekniska frågor. Har du erfarenhet av affärssystemet Pyramid är det förstås en merit men inget krav.

Det viktiga är att du är hungrig och brinner för att utvecklas.

Inledningsvis kommer du att utbildas både intern och externt i hur affärssystemet Pyramid fungerar. I vårt Traineeprogram ingår även att du praktiserar i konkreta kundcase tillsammans med någon av våra erfarna konsulter. Teori och praktik kommer alltså att varvas tills vi känner att du är flygfärdig.

Vi vill att du…

·        Helst har kommit i kontakt med affärssystem tidigare

·        Har en relevant utbildning på akademisk nivå.

·        Behärskar programdesign och programmering

·        Brinner för att lära dig nya saker

·        Är ambitiös och noggrann

·        Är bekväm med att möta människor

·        Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

·        Har körkort för bil

·        Har ett djupt datatekniskt intresse

Vi driver våra kundprojekt i team. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra erfarna konsulter.
Till rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter, ett varierande och intressant arbete i en arbetsmiljö som präglas av frihet under ansvar och ett stort mått av samarbete och teamkänsla.

Vi erbjuder

·        Arbete heltid som trainee/programmerare med placering på vårt kontor i Västerås alt. Uppsala

·        Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

·        Månadslön

·        Vinstdelning genom månads- och årsbonus

·        Möjlighet till förmånsbil

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan till kent.lauren@devisum.se 

Din ansökan skall vara skriven på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!